}catch (ex){}

Rumah Kebaya Bangsar

Rumah Kebaya Bangsar

Ramai yang call and DM kami tanya, butik kami di kawasan mana. Dah nama pon RUMAH KEBAYA BANGSAR, mestilah butik kami di Bangsar kaann. Butik kami terletak di 47, jalan Maarof bangsar, Kuala Lumpur. Kalau siapa yang nak ke butik kami, senang je nak cari. Lokasi kami berhampiran dengan Bangsar Village dan betul-betul terletak di sebelah Volkswagen Bangsar. Tak perlu susah-susah cari, sebab butik kami terletak betul-betul di tepi Jalan Maarof, berhadapan Petronas. Kalau susah-susah cari, boleh waze je “Rumah Kebaya Bangsar”, haaa kan senang.  Waktu operasi kami pula buka setiap hari dari jam 11 pagi sehingga jam 8 malam untuk Isnin sehingga Jumaat, manakala kalau Sabtu dan Ahad pula kami buka dari jam 11 pagi sampai 6 petang. Jadi siapa yang bekerja tu jangan risau, hujung minggu boleh bawa keluarga dan kawan-kawan shopping di Rumah Kebaya Bangsar okay.

 

Kenapa Rumah Kebaya Bangsar? Jawapannya adalah, kerana kami ingin menjadikan Rumah Kebaya Bangsar sebagai satu hub fesyen tradisonal yang terletak di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur sebagai satu butik yang mengumpulkan pelbagai koleksi yang klasik dan pada masa yang sama, eksklusif. Rumah Kebaya Bangsar dapat menjadi pilihan tempat membeli-belah koleksi tradisional buat seisi keluarga kerana ia menyediakan pelbagai koleksi sesuai untuk semua golongan. Jadi tak perlu lah pening-pening, bersesak-sesak semasa shopping Raya nanti. Beli je semua di Rumah Kebaya Bangsar sebab boleh pilih nak berkunjung sendiri ke butik kami atau boleh lakukan pembelian secara online juga tau.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart